Algemene voorwaarden

Wij hanteren de algemene voorwaarden van branchevereniging VHG. In deze algemene consumentenvoorwaarden en algemene business-to-business voorwaarden zijn de spelregels vastgelegd die over en weer gelden. Hierin staan de rechten als u klant wordt of bent van Hoveniersbedrijf M. Schepers, een dienst of product bij ons afneemt of een contract afsluit. Het gaat erom wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u mogen verwachten.

Voor consumenten

Op onze overeenkomsten die wij sluiten met consumenten zijn de 'Algemene consumentenvoorwaarden voor leden VHG branchevereniging voor ondernemers in het groen' van toepassing. Deze voorwaarden, welke in werking zijn getreden op 1 januari 2019, zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht onder nummer 40482980. Indien gewenst worden deze voorwaarden u op verzoek kosteloos toegezonden.

Hieronder kunt u deze algemene voorwaarden als pdf downloaden:
- Algemene voorwaarden consumenten

Voor business-to-business

Op al onze overeenkomsten die wij sluiten met partijen die handelen in uitoefening van beroep of bedrijf zijn van toepassing de 'Algemene business-to-business voorwaarden voor leden van de branchevereniging van hoveniers en groenvoorzieners'. Deze voorwaarden, welke in werking zijn getreden op 19 juni 2019, zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht onder nummer 40482980. Indien gewenst worden deze voorwaarden u op verzoek kosteloos toegezonden.

Hieronder kunt u deze algemene voorwaarden als pdf downloaden:
- Algemene voorwaarden business-to-business

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf M. Schepers
Rengersweg 32
7245 NB  Laren (Gld)
info@mschepers.nl
0573 - 259704

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

KvK: 08187171
BTW: NL139357075B01