Tuinonderhoud


Het onderhoud van uw tuin kunt u zelf verzorgen, maar u kunt het tuinonderhoud ook uit handen geven aan ons. Dan wordt uw tuin het gehele jaar onderhouden door ervaren hoveniers.

Uw tuin laten onderhouden

Tuinonderhoud is belangrijk voor de conditie van uw (bedrijfs)tuin. Dat geldt zowel voor een bestaande tuin als voor een tuin die nieuw aangelegd is of als de oude tuin gerenoveerd is. Wieden, snoeien, bemesten en beregenen houdt de tuin gezond en zorgt dat u er vele jaren van kunt genieten.

Het tuinonderhoud kunt u zelf verzorgen, maar sommige of wellicht alle tuinwerkzaamheden laat u liever aan de professionals van Hoveniersbedrijf M. Schepers over. Door het tuinonderhoud (deels) aan ons uit te besteden bent u ervan verzekerd dat uw tuin op de juiste manier onderhouden wordt door ervaren hoveniers.

Het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin wordt volledig naar uw wens uitgevoerd. Of het nu gaat om tuinonderhoud op afroep, onderhoud van uw tuin in het voorjaar en/of najaar, tuinonderhoud het hele jaar door of vakantieonderhoud van uw tuin. In overleg is alles mogelijk. En of u nu samen met ons uw tuin wilt onderhouden of het tuinonderhoud liever volledig aan ons wilt overlaten, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Passend binnen uw budget wordt er samen met u een tuinonderhoudsplan opgesteld.

Bedrijfstuinen


Wij verzorgen ook het onderhoud van bedrijfstuinen. Dit kan op afroep, maar u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten. Dan is uw bedrijfstuin het gehele jaar in goede handen!