Tuinontwerp


Voor inspiratie kunt u op afspraak onze showtuinen bezoeken. Deze bevinden zich aan de Rengersweg van Lochem naar Laren. Hier vindt u diverse planten, allerlei decoratie en gevarieerd straatwerk die u kunnen inspireren voor uw eigen (bedrijfs)tuin.

Uw tuin laten ontwerpen

Een (bedrijfs)tuin, terras of landgoed inrichten is geen alledaagse klus. Het ontwerpen van tuinen is vakwerk en daar is kennis en ervaring voor nodig. Laat daarom het ontwerp door de tuindesigner van Hoveniersbedrijf M. Schepers maken. Het maakt hiervoor niet uit of de oppervlakte twintig, tweehonderd of tweeduizend vierkante meter is. Wij nemen alle tijd om een passend tuinontwerp te maken.

U heeft waarschijnlijk online al ideeën opgedaan of in magazines, op televisie of bij familie en vrienden. Wellicht heeft u ook onze showtuinen bezocht. Iedere tuinwens is echter weer anders. Anders qua gebruik, anders qua indeling en anders qua onderhoud wens. Wat uw ideeën of wensen ook zijn, wij denken graag met u mee.

Daarom komen wij vrijblijvend bij u langs voor een uitgebreide kennismaking. Wij vinden 'een goed gevoel' belangrijk als basis van ieder tuinproject. Samen bekijken we uw tuin en de woning of het bedrijfspand. In het ontwerp brengen wij alle elementen van de tuin met elkaar in balans en tegelijk proberen wij de architectuur van de bebouwing, het interieur en de tuin in harmonie te brengen. Zo kunt u straks trots zijn op uw eigen domein.

Voorafgaand aan de ontwerpsessie(s) ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Daarna bespreken wij deze graag met u. De kosten voor het tuinontwerp laten wij vervallen als u ervoor kiest om de tuinaanleg ook door ons te laten uitvoeren.

Thuis in uw tuin


Wat wilt u doen in uw tuin? Is de tuin een verlengstuk van uw huiskamer of juist meer een plek om actief bezig te zijn? Of dient de tuin uw bedrijfsuitstraling te versterken? Wij maken van iedere tuin iets bijzonders.