Tuindecoratie


Een tuin is eigenlijk een woonkamer zonder dak. Een tuin is dan ook pas klaar als alle accessoires erin staan. Gepaste verlichting geeft sfeer aan uw tuin of terras. Stijlvolle tuinmeubelen zorgen voor de finishing touch.

Uw tuin laten decoreren

Ook voor de volledige aankleding van uw tuin kunt u bij Hoveniersbedrijf M. Schepers terecht. Uw tuin kan door ons van alle gemakken worden voorzien met grote keuze uit onder andere tuinmeubelen, verlichting, bloembakken, beelden en tuinhuizen. Maar ook voor een buitenkeuken, jacuzzi of sauna kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over alle mogelijke tuindecoratie.

Cortenstaal als blikvanger

Wij gebruiken regelmatig cortenstaal als een blikvanger in (bedrijfs)tuinen. Cortenstaal, ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, heeft een oxidehuid. Deze roestvormige laag beschermt het staal tegen corrosie. Door de roestvorming krijgt cortenstaal de kenmerkende kleur die bij veel tuinbezitters geliefd is.

Cortenstaal is op vele manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan bloembakken, borderranden en waterornamenten waarbij maatwerk mogelijk is.