Allround hovenier


Wij ontwerpen tuinen, leggen tuinen aan en verzorgen ook het onderhoud van tuinen. Als allround hoveniersbedrijf doen wij dit voor zowel particulieren als bedrijven. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee!

Hoveniersbedrijf M. Schepers

Ons bedrijf is gevestigd in Laren (gemeente Lochem), in de mooie en groene Achterhoek. Ons hoveniersbedrijf met showtuinen bevindt zich bij de Exelse Tol aan de doorgaande weg van Lochem naar Laren (N332, Rengersweg).

Als hovenier hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met tuinieren. Hierdoor hebben wij ruime ervaring op het gebied van het onderhoud van tuinen en beschikken wij over een brede kennis van beplanting, bestrating en andere tuinbenodigdheden.

Wij beschikken over een groep medewerkers die erg betrokken en gedreven is. Zij geven het hoveniersbedrijf een stevige basis. Elke medewerker beschikt over specifieke kwaliteiten en vakkennis waarmee hij of zij bijdraagt aan groen voor iedereen.

In principe kunnen wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren; van het optrekken van schuttingen en pergola's tot het aanleggen van borders, bestratingen en waterpartijen. Voor ander specialistisch werk, zoals het uitgraven van funderingen of het rooien van grote bomen, werken wij nauw samen met andere lokale bedrijven.

Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken met ons mooie hoveniersbedrijf. Op afspraak kunt u ook onze showtuinen bezoeken voor tuininspiratie en advies.

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf M. Schepers
Rengersweg 32
7245 NB  Laren (Gld)
info@mschepers.nl
0573 - 259704

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

KvK: 08187171
BTW: NL139357075B01

Thuis in uw tuin


Wat wilt u doen in uw tuin? Is de tuin een verlengstuk van uw huiskamer of juist meer een plek om actief bezig te zijn? Of dient de tuin uw bedrijfsuitstraling te versterken? Wij maken van iedere tuin iets bijzonders!