Allround hovenier


Wij ontwerpen tuinen, leggen tuinen aan en wij verzorgen ook het onderhoud van tuinen. Als allround hoveniersbedrijf doen dit voor zowel particulieren als bedrijven. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee!

Hovenier in Gorssel

U zoekt in Gorssel een hovenier voor uw tuin? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf M. Schepers aan het juiste adres. De tuin wordt steeds belangrijker voor ons woongenot. U wilt genieten van uw tuin. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u met alle plezier om zo de juiste tuin voor u te realiseren. Door de jarenlange ervaring met tuinieren, tuinaanleg en tuinonderhoud kunnen wij u op elk gebied van uw tuin helpen. Wij zijn werkzaam als hovenier in Gorssel en realiseren de tuin van uw dromen!

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf M. Schepers is een hovenier die u in Gorssel kan helpen bij uw tuinonderhoud. Uw tuin dient goed onderhouden te worden wanneer u er van wilt genieten. Snoeien, gazononderhoud en bemesting zijn voorbeelden van werkzaamheden waar wij u mee kunnen helpen. Onderhoud kunnen onze hoveniers bij u in Gorssel voor u wekelijks, eens per maand of jaarlijks verzorgen en uiteraard zijn andere combinaties in overleg ook mogelijk. We werken passend binnen uw budget en bespreken vooraf het onderhoudsplan met u.

Tuinaanleg en tuinadvies

U wilt een hovenier in Gorssel om uw tuinaanleg te realiseren? Ook dan is Hoveniersbedrijf M. Schepers de juiste keus. U wilt jarenlang genieten van een groeiende en bloeiende tuin, een tuin waarin volop gespeeld kan worden of u kiest juist voor een onderhoudsvrije tuin. Alles is mogelijk bij Hoveniersbedrijf M. Schepers. Dankzij onze jarenlange kennis kunnen wij u een tuin op maat aanbieden. Wij bespreken graag de mogelijkheden die ons hoveniersbedrijf bij u in Gorssel kan realiseren.

Bedrijfstuinen

Hoveniersbedrijf M. Schepers heeft naast jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en aanleg van particuliere tuinen ook een brede kennis opgebouwd op het gebied van bedrijfstuinen. Uw bedrijfstuin in Gorssel is uw visitekaartje en Hoveniersbedrijf M. Schepers begrijpt dat. Onze hoveniers adviseren u graag over het optimale onderhoudsplan voor uw bedrijfstuin in Gorssel.

Wij komen graag bij u langs

Neem contact op:

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Bezoek onze showtuinen


Op afspraak kunt u ook onze showtuinen bezoeken. Deze bevinden zich bij de Exelse Tol aan de Rengersweg (N332) van Lochem naar Laren. Hier vindt u onder andere diverse planten, allerlei decoratie en gevarieerd straatwerk die u kunnen inspireren voor uw eigen tuin.

Ons werkgebied

Om de reistijden te beperken bestrijkt ons werkgebied voornamelijk de gemeente Lochem. Particulieren en bedrijven uit Almen, Barchem, Eefde, Epse, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Laren en Lochem kunnen dus bij ons terecht. Maar wij werken ook in omliggende gemeenten zoals Zutphen, Deventer, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Berkelland en Bronckhorst. In overleg zijn verder gelegen plaatsen uiteraard ook mogelijk.