Beregening


Met een eigen bron in uw tuin gebruikt u grondwater in plaats van schoon kraanwater voor de beregening van uw tuin. Dat is beter voor het milieu en uw portemonee!

Tuinberegening en bronboringen

Voor een optimale conditie van tuin of gazon is het noodzakelijk om goed te beregenen. Het is van belang dat er wordt beregend met een goede waterbron, een juiste hoeveelheid water en een correcte waterverdeling.

Onder de handelsnaam De Waterman zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor het maken een beregeningsplan, het boren van een waterbron en het aanleggen van een beregeningsysteem.

Met met een vakkundig aangelegde beregeningsinstallatie bent u ervan verzekerd dat uw planten en uw grasmat niet uitdrogen. Zo kunt u u op warme dagen zorgeloos van uw tuin en het mooie weer genieten.

De Waterman, dé specialist voor water in uw tuin

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze speciale website:
www.waterinuwtuin.nl

Wij komen graag bij u langs

Neem contact op:

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Bezoek onze showtuinen


Op afspraak kunt u ook onze showtuinen bezoeken. Deze bevinden zich bij de Exelse Tol aan de Rengersweg (N332) van Lochem naar Laren. Hier vindt u onder andere diverse planten, allerlei decoratie en gevarieerd straatwerk die u kunnen inspireren voor uw eigen tuin.