Tuinrenovatie


Of het nu gaat om herinrichting van delen van uw tuin of een volledige tuinrenovatie; onze vakmannen kunnen uw droomtuin verwezenlijken!

Uw tuin laten renoveren

Is uw voortuin of achtertuin verwilderd of vervallen of voldoet uw tuin niet meer aan uw wensen? Uw tuin laten renoveren kan het woongeluk en het comfort dat uw tuin biedt bevorderen. Wij helpen u graag uw tuin weer een hedendaagse uitstraling te geven!

Het vernieuwen van een bestaande tuin is in basis vergelijkbaar met het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. Er zijn echter wel een aantal verschillen. Zo staan in een bestaande tuin doorgaans volwassen planten en bomen die behouden kunnen blijven, bijvoorbeeld in een andere vorm door goed te snoeien of door te verplanten. Verder kunnen er elementen aanwezig zijn die u wilt behouden, zoals een vijver of tuinmuur.

Vrijblijvende inventaristie

Een tuinrenovatie begint altijd met een vrijblijvend bezoek waarin wij uw wensen inventariseren. Indien gewenst kunnen wij aansluitend een offerte maken waarin we vermelden welke werkzaamheden we gaan uitvoeren. Na akkoord gaan we uw tuin ontwerpen en aanleggen.

Wij komen graag bij u langs

Neem contact op:

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Bezoek onze showtuinen


Op afspraak kunt u ook onze showtuinen bezoeken. Deze bevinden zich bij de Exelse Tol aan de Rengersweg (N332) van Lochem naar Laren. Hier vindt u onder andere diverse planten, allerlei decoratie en gevarieerd straatwerk die u kunnen inspireren voor uw eigen tuin.