Tuinbestrating


De basis voor elke bestrating is een goede ondergrond. Ook moet er rekening gehouden worden met de afwatering. Allemaal zaken die u aan onze ervaren stratenmakers kunt overlaten.

Bestrating en sierbestrating

Een mooie tuin heeft bijpassende bestrating om de juiste sfeer te creëren. Of het nu gaat om het terras, de oprit, het tuinpad of sierbestrating, de stratenmakers van Hoveniersbedrijf M. Schepers zijn specialisten met vakkennis en het juiste gereedschap en leggen alle gewenste tuinbestrating.

Bestrating maakt uw tuin goed begaanbaar en dus heeft tuinbestrating vooral een praktische functie. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk naar uw deur of tuinhuis lopen. En als u weinig onderhoud aan uw tuin wilt hebben, dan is bestrating ook een goede keuze want het vraagt vrijwel geen onderhoud. Hierdoor kunt u van uw tuin genieten zonder dat het u veel tijd kost.

Tijdens het ontwerpen van de tuin wordt uiteraard al rekening gehouden met al uw tuin- en bestratingswensen, maar u kunt onze stratenmakers ook in uw huidige tuin een nieuw terras of oprit laten aanleggen. Ook voor de reparatie of uitbreiding van uw bestaande bestrating kunt u bij ons terecht.

Houten vlonders

Als u niet alleen bestrating wilt voor de verhardingen in uw tuin, dan is hout een prima alternatief. Sommige houtsoorten zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Houten vlonders worden dan ook vaak gebruikt in combinatie met straatwerk, bijvoorbeeld voor het terras.

Wij komen graag bij u langs

Neem contact op:

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.